Badkamerrenovatie

Wij realiseren uw droombadkamer

Hoe kunnen wij u aan uw droombadkamer helpen?

Badkamerrenovatie

Wilt u een nieuwe badkamer, uw badkamer renoveren of uw sanitair vervangen? Een badkamerrenovatie is een hele klus, daarom ontzorgt DeHa Installatietechniek u van A-Z. Wij begrijpen dat uw badkamer een van de belangrijkste kamers in uw huis is waar u na een lange dag heerlijk wilt ontspannen. Samen met u zorgen wij ervoor dat u een glimlach op uw gezicht krijgt, iedere keer dat u uw badkamer betreedt. Ongeacht uw budget of de omvang van de werkzaamheden, wij zorgen ervoor dat u uw droombadkamer krijgt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij maken graag inzichtelijk wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het formulier in om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Vrije keuze in materialen

Laat u uw badkamerrenovatie door ons uitvoeren dan kiest u voor volledige vrije keuze in het gebruik van de materialen. Wij zijn niet verbonden aan een winkel of merk dus u kunt helemaal zelf bepalen welke materialen in uw nieuwe badkamer verwerkt dienen te worden.
U kiest zelf uw sanitair, wij nemen de bestelling, de levering en de plaatsing voor onze rekening. U kunt er zelfs voor kiezen om zelf uw sanitair aan te schaffen en het door ons te laten monteren.

Heeft u behoefte aan advies bij de keuze van uw sanitair, tegels, etc? Wij hebben uiteraard contacten met leveranciers die u van A-Z kunnen begeleiden bij de keuze van sanitair, tegels en badkamermeubels. 

Sanitair vervangen

Soms is een volledige badkamerrenovatie niet nodig en is alleen het vervangen van uw sanitair al voldoende. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van de douchebak en deze te vervangen voor een mooie inloopdouche, het plaatsen van een mooi hangend ingebouwd toilet of het maken van een verlaagd plafond met spotjes om een luxe sfeer in uw badkamer te creëren.
Ook voor dat soort werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen niet alleen bij het realiseren van een volledig nieuwe badkamer maar ook bij dit soort werkzaamheden. U bent helemaal vrij in de keuze van het sanitair, indien gewenst helpen wij u hierbij. Uiteraard zorgen wij voor de volledige installatie.

Bad eruit douche erin

Een trend van de laatste jaren is het vervangen van het bad voor een inloopdouche. Hiervoor is geen volledige badkamerrenovatie nodig en kan worden volstaan met het vervangen van enkele tegels en uiteraard het plaatsen van het nieuwe sanitair. Door het bad weg te halen heeft u ruimte voor een mooie grote douche. U kunt hierbij kiezen voor een inloopdouche of een douchecabine zonder opstap.

Levensloopbestendig maken van de badkamer

We ontkomen er helaas niet aan, we worden allemaal ouder. Met dat ouder worden kunnen we lichamelijk ook weleens wat extra hulp gebruiken. Wanneer u uw badkamer wilt renoveren en direct wat extra hulpmiddelen wilt laten installeren, zoals extra handvatten, de mogelijkheid om in de douche te gaan zitten, een hoger toilet, etc.
Ook voor dit soort badkamerrenovaties staan wij voor u klaar en kijken wij samen met u naar hoe we uw badkamer het beste kunnen inrichten.

 

Waarom voor DeHa Installatietechniek kiezen?

Bij DeHa Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe badkamer. Wij weten als geen ander dat een badkamer een ruimte is waar u jarenlang met plezier gebruik van kunt maken.

In tegenstelling tot veel badkamerzaken is het niet ons doel om zo veel mogelijk badkamers te verkopen. Wij nemen alle tijd om samen met u tot uw droombadkamer te komen.

Vakmanschap

Bij DeHa Installatietechniek hebben wij vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Maatwerk

Ieder huis is anders en zo is ook iedere situatie anders. Wij weten dat als geen ander en bieden u altijd een maatwerk oplossing. Om wat voor probleem het ook gaat, bij ons krijgt u een onafhankelijk advies en een oplossing op maat!

Kwaliteitsgarantie

Wij staan 100% achter het door ons geleverde werk. Daarom krijgt u bij ons altijd een kwaliteitsgarantie.

Wat onze klanten over ons zeggen

Deha heeft bij ons een badkamer op de 2e verdieping geinstalleerd en heeft dat perfect gedaan. Dennis (de eigenaar) is altijd zijn afspraken nagekomen, heeft heel netjes gewerkt (geen rotzooi op de trap of in de gangen) en heeft de badkamer keurig afgewerkt. Bovendien is Dennis een prettig persoon in omgang, waarbij we ook nog eens verrast werden doordat hij een paar weken na oplevering ook nog eens controleerde of het nog tiptop in orde was. De volgende klus gaat weer via Deha!

Mariek  Wilms

 

Dennis (eigenaar) is enorm goed bereikbaar, reageert snel en levert vakwerk af. Wij zijn al 1,5 jaar erg blij met onze badkamer! Ook zijn collega die wij over de vloer hadden was enorm aardig, netjes in zijn werk en van goede communicatie. Ik kan niets anders zeggen dan dat ze de 5 sterren echt waard zijn.

Renée Kruf

We zijn al jaren klant bij Deha installatietechniek en zeer tevreden. Dennis is goed bereikbaar, eerlijk en levert net werk. Kleine en grote klussen pakt hij op. Volgende maand vertrouwen we hem onze nieuw te plaatsen badkamer toe!

Elise van der Kloet

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

E-mail

info@dehainstallatietechniek.nl

Tel

+31 (0)6 150 86 541

Facebook