Leidingwerk

Wij zorgen dat het lek boven water komt

Hoe kunnen wij u met uw leidingwerk helpen?

Leidingwerk

Uw huis ligt vol leidingwerk. Van waterleidingen en gasleidingen tot aan alle afvoerafleidingen en de riolering. Het zijn vaak niet de dingen waar je bij stil staat maar het is wel erg prettig dat het allemaal werkt.

Heeft u toch een probleem met een waterleiding of gasleiding, dan helpen wij u daar snel vanaf.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij maken graag inzichtelijk wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het formulier in om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Gasleiding verleggen

Het aanleggen of het verleggen van een gasleiding kan gevaarlijk zijn. Het verkeerd aansluiten van een gasleiding kan lekkages tot gevolg hebben, dit kan brand of zelfs een explosie veroorzaken. Ga daarom dan ook niet zelf dit soort werkzaamheden uitvoeren maar doe een beroep op DeHa Installatietechniek. Wij zijn al meer dan 25 jaar de expert op het gebied van water- en gasleidingen en bieden u de zekerheid dat uw gasleiding helemaal veilig en op de juiste manier wordt aangelegd.

Lekkage gasleiding

Ruikt u een gaslucht in huis en verdwijnt de lucht niet als u even het raam openzet? Neem dan geen risico’s en schakel ons direct in. Uiteraard kunt u zelf op zoek naar het lek maar de veiligere keus is om ons dit te laten doen. Wij komen snel bij u langs, sporen het lek op en repareren dit direct zodat u weer veilig kan koken.

 

Waterleiding verleggen of aanleggen

Overal in uw huis liggen waterleidingen. Veelal zijn deze netjes weggewerkt in de muur of het plafond. Soms komt het voor dat u extra waterleidingen wilt aanleggen of de bestaande waterleiding wilt verleggen. Denk bijvoorbeeld aan een renovatie van uw badkamer, het vervangen van de keuken, de uitbouw voorzien van water of het aanleggen van een buitenkraan.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan en zelf de waterleidingen te verleggen. Dit is echter wel een specialistisch klusje waarvan u zeker wilt weten dat het goed gebeurt. U wilt natuurlijk niet hebben dat u uw leidingen netjes hebt aangelegd, deze in de muur hebt weggewerkt en de waterleiding na een maand begint te lekken.

Wilt u zeker weten dat uw waterleidingen volledig lekvrij en op de juiste manier worden aangesloten? Laat ons dan deze werkzaamheden uitvoeren.

Buitenkraan installeren

Een buitenkraan is ideaal en niet heel moeilijk om aan te leggen. In veel gevallen kunt u een aftakking van een bestaande waterleiding gebruiken. Toch is het in veel gevallen raadzaam om een specialist zoals DeHa Installatietechniek in te huren.

Vaak lopen de leidingen onder het huis door waar u alleen door middel van de kruipruimte bij kan komen. Daarnaast wilt u natuurlijk dat u de buitenkraan van binnenshuis uit kan afsluiten. Doet u dit niet dan loopt u grote kans dat de waterleiding in de winter kapot vriest en u veel kosten maakt voor de reparatie.

U hoort het al, in plaats van zelf moeilijk te gaan doen kunt u veel beter ons inhuren om dit werk voor u te doen. U weet dan zeker dat het werk goed gebeurd, de leiding niet zal gaan lekken en deze in de winter niet kapot vriest.

Lekkage aan uw waterleiding

Iedereen kan zich het moment wel herinneren dat je de boor in de muur of het plafond zet en het ineens erg nat werd. Ontzettend vervelend maar gelukkig staan wij in dat soort gevallen snel voor u klaar om de lekkage te verhelpen en uw waterleiding te repareren.

Leidingwerk keuken voorbereiden

Wanneer u een nieuwe keuken koopt dient het leidingwerk in veel gevallen verlegd te worden. Uw kookplaat zit bijvoorbeeld net aan de andere kant van de keuken of uw vaatwasser is verplaatst. In al dit soort gevallen dienen de leidingen verlegd te worden zodat de installateur van uw nieuw keuken direct aan het werk kan.

Het leidingwerk van uw nieuwe keuken moet exact op de juiste plaats liggen wil de installateur aan het werk kunnen. Daarnaast moet er ook rekening gehouden worden met aflopende afvoerleidingen zodat het water eenvoudig weg kan lopen wanneer bijvoorbeeld uw gootsteen leegloopt.

Wilt u zeker weten dat uw leidingwerk precies ligt zoals op de tekening die u van uw keukenleverancier heeft meegekregen? Laat ons u dan helpen. Wij zorgen ervoor dat zowel u gasleidingen als uw waterleidingen en afvoerleidingen exact op de juiste plaats liggen zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken, de installateur direct aan het werk kan en u snel van uw nieuwe keuken kunt genieten. 

Waarom voor DeHa Installatietechniek kiezen?

Bij DeHa Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor het aanleggen, verplaatsen van alle soorten leidingen. Of het nu gaat om waterleidingen, gasleidingen of een probleem met de riolering, wij staan voor u klaar!

Vakmanschap

Bij DeHa Installatietechniek hebben wij vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Maatwerk

Ieder huis is anders en zo is ook iedere situatie anders. Wij weten dat als geen ander en bieden u altijd een maatwerk oplossing. Om wat voor probleem het ook gaat, bij ons krijgt u een onafhankelijk advies en een oplossing op maat!

Kwaliteitsgarantie

Wij staan 100% achter het door ons geleverde werk. Daarom krijgt u bij ons altijd een kwaliteitsgarantie.

Wat onze klanten over ons zeggen

Toen wij op een goede dinsdagmiddag op zolder kwamen zagen wij tot onze schrik dat we een lekkage aan het dak hadden. Na contact te hebben gehad met Dennis van DeHa Installatietechniek kwam hij de volgende dag al om de lekkage te detecteren. Een dag later kwam hij terug en heeft ons dak keurig gerepareerd.
Vooral het snelle reageren en het persoonlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren.

Rens van Heesen

Dennis (eigenaar) is enorm goed bereikbaar, reageert snel en levert vakwerk af. Wij zijn al 1,5 jaar erg blij met onze badkamer! Ook zijn collega die wij over de vloer hadden was enorm aardig, netjes in zijn werk en van goede communicatie. Ik kan niets anders zeggen dan dat ze de 5 sterren echt waard zijn.

Renée Kruf

We zijn al jaren klant bij Deha installatietechniek en zeer tevreden. Dennis is goed bereikbaar, eerlijk en levert net werk. Kleine en grote klussen pakt hij op. Volgende maand vertrouwen we hem onze nieuw te plaatsen badkamer toe!

Elise van der Kloet

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

E-mail

info@dehainstallatietechniek.nl

Tel

+31 (0)6 150 86 541

Facebook