Riolering

Wij zorgen voor een prettig binnenklimaat

Nare luchtjes of een verstopping? Wij helpen u.

Riolering

Nare luchtjes? Toilet en gootstenen lopen niet meer goed door? Dan kan het zo maar eens zijn dat er een verstopping in uw riolering zit. Erg vervelend maar geen nood, wij helpen u bij ieder type verstopping.

Uiteraard kunt u eerst proberen om zelf de verstopping te verhelpen door na te gaan of de verstopping in de afvoerleiding zit. Zo kunt u bijvoorbeeld proberen om een vloeibare ontstopper door de afvoer te gieten. Helpt dit niet of komt de verstopping continu weer terug, dan is er meer aan de hand en doet u er verstandig aan om contact met ons op te nemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij maken graag inzichtelijk wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het formulier in om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Verstopping in het riool

Heeft u een verstopping in de riolering dan merkt u dat snel genoeg. U ruikt een vieze rioollucht, de wc en afvoeren lopen vaak niet goed of helemaal niet meer door. In deze gevallen is het raadzaam een gespecialiseerd bedrijf zoals DeHa Installatietechniek in te schakelen. Onze loodgieter achterhaalt snel waar de verstopping zit en lost de verstopping snel op.

Het riool ontstoppen

Of u verantwoordelijk bent om de rioolontstopping op te lossen ligt helemaal aan waar de verstopping zit. Alles buiten uw voortuin is de verantwoording van de gemeente en die zullen het in dat geval ook oplossen. Zit de verstopping onder uw huis of ergens in een van de afvoeren die door uw huis lopen dan bent u verantwoordelijk voor het oplossen van de riool verstopping.
In die gevallen kunt u een beroep doen op onze loodgieter.

Waarom voor DeHa Installatietechniek kiezen?

Er zijn maar weinig dingen zo vervelend als een verstopt riool. Behalve dat het een hele nare lucht veroorzaakt is het niet kunnen gebruiken van het toilet, douche of wasbak erg onhandig.

DeHa Installatietechniek heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhelpen van dergelijke verstoppingen en wij helpen u graag!

Vakmanschap

Bij DeHa Installatietechniek hebben wij vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Maatwerk

Ieder huis is anders en zo is ook iedere situatie anders. Wij weten dat als geen ander en bieden u altijd een maatwerk oplossing. Om wat voor probleem het ook gaat, bij ons krijgt u een onafhankelijk advies en een oplossing op maat!

Kwaliteitsgarantie

Wij staan 100% achter het door ons geleverde werk. Daarom krijgt u bij ons altijd een kwaliteitsgarantie.

Wat onze klanten over ons zeggen

Toen wij op een goede dinsdagmiddag op zolder kwamen zagen wij tot onze schrik dat we een lekkage aan het dak hadden. Na contact te hebben gehad met Dennis van DeHa Installatietechniek kwam hij de volgende dag al om de lekkage te detecteren. Een dag later kwam hij terug en heeft ons dak keurig gerepareerd.
Vooral het snelle reageren en het persoonlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren.

Rens van Heesen

Dennis (eigenaar) is enorm goed bereikbaar, reageert snel en levert vakwerk af. Wij zijn al 1,5 jaar erg blij met onze badkamer! Ook zijn collega die wij over de vloer hadden was enorm aardig, netjes in zijn werk en van goede communicatie. Ik kan niets anders zeggen dan dat ze de 5 sterren echt waard zijn.

Renée Kruf

We zijn al jaren klant bij Deha installatietechniek en zeer tevreden. Dennis is goed bereikbaar, eerlijk en levert net werk. Kleine en grote klussen pakt hij op. Volgende maand vertrouwen we hem onze nieuw te plaatsen badkamer toe!

Elise van der Kloet

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

E-mail

info@dehainstallatietechniek.nl

Tel

+31 (0)6 150 86 541

Facebook