Dakwerk

Wij houden het belangrijkste onderdeel van uw huis in topconditie

Met wat voor project kunnen wij u helpen?

Dakwerk

Bent u opzoek naar een betrouwbaar bedrijf met een schat aan kennis en ervaring in bitumineuze dakwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij zijn al meer dan 25 jaar de specialist in bitumineuze dakbedekking en zinkwerk in de regio Utrecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij maken graag inzichtelijk wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het formulier in om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Dakbedekking vervangen


Heeft u een plat dak dan is uw dakbedekking onderhevig aan slijtage. Gemiddeld gaat een plat dak wat bedekt is met bitumineuze dakbedekking 15-20 jaar mee. 

Dakreparaties


Niets is zo vervelend als een lekkend dak. Door storm, harde wind of slijtage kan uw dakbedekking beschadigen en minder weerstand bieden tegen de natuurlijke invloeden. Wij helpen u bij alle mogelijke reparaties

Bitumineuze dakbedekking


Op platte daken van huizen, bedrijfsgebouwen en schuren wordt vaak bitumen dakbedekking gebruikt. Wij hebben ons gespecialiseerd in dit type dakbedekking en helpen u graag bij het opnieuw bedekken van uw dak, het verhelpen van lekkages, onderhoud, etc.

Zinkwerk


Zink geeft uw dakgoten, regenpijpen en gevel een prachtige uitstraling. Het is echter wel een materiaal wat voor de vervaardiging daarvan vraagt om een vakman met kennis van zaken. Door onze jarenlange ervaring met de verwerking van zinken dakgoten en dakbekleding zijn wij dé partij om deze werkzaamheden aan uit te besteden.

Reiniging dakgoten


Het schoon houden van uw dakgoten voorkomt veel problemen. Heeft u geen zin om dit zelf te doen of zitten uw dakgoten op een plek waar u er zelf lastig bijkomt? Dan helpen wij u graag! Wij maken uw dakgoten weer helemaal schoon zodat ze kunnen doen waar ze voor bedoeld zijn….het afvoeren van water.

Waarom voor DeHa Installatietechniek kiezen?

Het dak is het belangrijkste onderdeel van een huis. Niemand staat hier bij stil totdat er een lekkage optreed. Bij DeHa Installatietechniek denken wij hier wel over na en zorgen ervoor dat uw dak altijd in topconditie is. Op die manier hoeft u niet over na te denken en heeft u altijd een droog dak boven uw hoofd.

Vakmanschap

Bij DeHa Installatietechniek hebben wij vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Maatwerk

Ieder huis is anders en zo is ook iedere situatie anders. Wij weten dat als geen ander en bieden u altijd een maatwerk oplossing. Om wat voor probleem het ook gaat, bij ons krijgt u een onafhankelijk advies en een oplossing op maat!

Kwaliteitsgarantie

Wij staan 100% achter het door ons geleverde werk. Daarom krijgt u bij ons altijd een kwaliteitsgarantie.

Wat onze klanten over ons zeggen

Toen wij op een goede dinsdagmiddag op zolder kwamen zagen wij tot onze schrik dat we een lekkage aan het dak hadden. Na contact te hebben gehad met Dennis van DeHa Installatietechniek kwam hij de volgende dag al om de lekkage te detecteren. Een dag later kwam hij terug en heeft ons dak keurig gerepareerd.
Vooral het snelle reageren en het persoonlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren.

Rens van Heesen

Dennis (eigenaar) is enorm goed bereikbaar, reageert snel en levert vakwerk af. Wij zijn al 1,5 jaar erg blij met onze badkamer! Ook zijn collega die wij over de vloer hadden was enorm aardig, netjes in zijn werk en van goede communicatie. Ik kan niets anders zeggen dan dat ze de 5 sterren echt waard zijn.

Renée Kruf

We zijn al jaren klant bij Deha installatietechniek en zeer tevreden. Dennis is goed bereikbaar, eerlijk en levert net werk. Kleine en grote klussen pakt hij op. Volgende maand vertrouwen we hem onze nieuw te plaatsen badkamer toe!

Elise van der Kloet

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

E-mail

info@dehainstallatietechniek.nl

Tel

+31 (0)6 150 86 541

Facebook