CV-installatie

Wij zorgen voor een prettig binnenklimaat

Hoe kunnen we u met uw cv-ketel helpen?

CV-installatie

Uw CV-ketel, misschien wel het belangrijkste apparaat in uw huis. De cv-installatie zorgt voor verwarming en warm water in huis en daarmee voor een behaaglijk klimaat.

Door jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel te laten uitvoeren verzekerd u zichzelf ervan dat uw cv-ketel altijd in topconditie blijft en u niet voor verrassingen komt te staan. DeHa Installatietechniek is al jaren het vertrouwde adres voor het onderhoud en storingen aan uw cv-ketel.

Hoe u het went of keert, uw cv-ketel is een keer aan vervanging toe. Wanneer dat het geval is dan wilt u een betrouwbaar advies, een nieuwe cv-ketel van topkwaliteit en de beste service. Wij werken voornamelijk met Vaillant cv-ketels.

Koopt u uw nieuwe cv-ketel via ons dan zorgen wij altijd voor de juist installatie en inregeling. Wilt u ook direct een slimme thermostaat? Geen probleem, deze regelen wij volledig voor u in.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij maken graag inzichtelijk wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het formulier in om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

CV-ketel vervangen

Iedere cv-ketel is op een gegeven moment aan vervanging toe. De levensduur van een cv-ketel is gemiddeld 12 tot 15 jaar. Oudere cv-ketels verbruiken vaak veel meer stroom dan moderne varianten of krijgen storingen en is het niet meer rendabel om deze te repareren.
Bent u aan vervanging van uw cv-ketel toe dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk geregeld hebben. DeHa Installatietechniek helpt u bij de juiste keuze, neemt de volledige installatie voor haar rekening en zorgt ervoor dat uw cv-ketel de komende jaren keurig onderhouden wordt.
Wij werken voornamelijk met Vailliant cv-ketels.

 

Voordelen van een moderne cv-ketel

Het vervangen van uw cv-ketel heeft een aantal voordelen. Zo hebben moderne cv-ketels een hoger rendement. Dit scheelt op jaarbasis aardig in uw portemonnee. Daarnaast is een nieuwe cv-ketel veel minder storingsgevoelig. Hierdoor bent u er van verzekerd altijd een behaaglijke temperatuur in huis te hebben zonder dat u ergens naar hoeft om te kijken.

 

Slimme thermostaat samen met een cv-ketel

Tegenwoordig maken veel mensen gebruik van een slimme thermostaat. Met een slimme thermostaat kunt u veel nauwkeuriger de temperatuur in huis regelen. Zo wordt bijvoorbeeld de verwarming automatisch uit gezet wanneer u het huis verlaat en wordt het huis automatisch verwarmd als u weer richting huis gaat. Ook kunt u heel eenvoudig met uw telefoon de thermostaat op afstand bedienen, de verwarming lager zetten kunt u op deze manier dus nooit meer vergeten.

DeHa Installatietechniek heeft veel ervaring met de verschillende merken slimme thermostaten en geeft u vrijblijvend advies.

 

CV-ketel advies

Wij begrijpen heel goed dat de aanschaf van een nieuwe cv-ketel best ingrijpend kan zijn. U doet dit natuurlijk niet iedere dag en er is ontzettend veel keus en het gaat toch om een aardig bedrag. Dus wat is nu de beste keus voor u?
Uw nieuwe cv-ketel moet natuurlijk wel geschikt zijn voor uw huis. Zo hebben grotere huizen een cv-ketel met een hogere capaciteit nodig. Zo zijn er een aantal punten waar u goed op dient te letten bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Wij helpen u graag bij dit proces en geven u vrijblijvend en onafhankelijk advies.

 

CV-ketel onderhoud

U wilt zich natuurlijk niet druk maken of uw verwarming nog werkt of dat u nog warm water uit de kraan krijgt. Daarom is het belangrijk uw cv-ketel periodiek te laten onderhouden.
Laat uw onderhoud jaarlijks door ons uitvoeren en u bent verzekerd van een goed werkende cv-ketel.

Waarom voor DeHa Installatietechniek kiezen?

Bij DeHa Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor de installatie en het onderhoud van uw cv-installatie. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed werkende cv-installatie is en dat u er geen omkijken naar wilt hebben.

Vakmanschap

Bij DeHa Installatietechniek hebben wij vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Maatwerk

Ieder huis is anders en zo is ook iedere situatie anders. Wij weten dat als geen ander en bieden u altijd een maatwerk oplossing. Om wat voor probleem het ook gaat, bij ons krijgt u een onafhankelijk advies en een oplossing op maat!

Kwaliteitsgarantie

Wij staan 100% achter het door ons geleverde werk. Daarom krijgt u bij ons altijd een kwaliteitsgarantie.

Wat onze klanten over ons zeggen

Toen wij op een goede dinsdagmiddag op zolder kwamen zagen wij tot onze schrik dat we een lekkage aan het dak hadden. Na contact te hebben gehad met Dennis van DeHa Installatietechniek kwam hij de volgende dag al om de lekkage te detecteren. Een dag later kwam hij terug en heeft ons dak keurig gerepareerd.
Vooral het snelle reageren en het persoonlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren.

Rens van Heesen

Dennis (eigenaar) is enorm goed bereikbaar, reageert snel en levert vakwerk af. Wij zijn al 1,5 jaar erg blij met onze badkamer! Ook zijn collega die wij over de vloer hadden was enorm aardig, netjes in zijn werk en van goede communicatie. Ik kan niets anders zeggen dan dat ze de 5 sterren echt waard zijn.

Renée Kruf

We zijn al jaren klant bij Deha installatietechniek en zeer tevreden. Dennis is goed bereikbaar, eerlijk en levert net werk. Kleine en grote klussen pakt hij op. Volgende maand vertrouwen we hem onze nieuw te plaatsen badkamer toe!

Elise van der Kloet

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

E-mail

info@dehainstallatietechniek.nl

Tel

+31 (0)6 150 86 541

Facebook