DeHa Installatietechniek

Welkom bij DeHa Installatietechniek, een jong en dynamisch bedrijf met vele jaren vakkennis.

Vakkennis die zich uitbreidt van het aanleggen van sanitaire installaties tot het plaatsen en

installeren van duurzame CV-ketels en het vervangen van uw dak. Wij zijn van bijna alle markten

thuis.

Neem contact met ons op
R

Maatwerk

R

Vakmanschap

R

Kwalitaitsgarantie

Over loodgietersbedrijf DeHa Installatietechniek

 

DeHa Installatietechniek is al meer dan 10 jaar een toonaangevend loodgietersbedrijf in de regio Utrecht. Bij ons staat vakmanschap hoog in het vaandel. Wij helpen onze klanten dan ook van A-Z en bieden altijd de juiste oplossing.
Als gerenomeerd loodgietersbedrijf kunt u bij ons terecht met alles van cv-installaties tot aan badkamer renovaties, dakgoten, zinkwerk, rioleringsproblemen en leidingwerk.

Bent u op zoek naar een loodgieter waar de klant echt op #1 staat en u altijd persoonlijk geholpen wordt? Dan bent u bij loodgietersbedrijf DeHa Installatietechniek aan het juiste adres.

Waar kunnen we u mee helpen?

Dakwerk

Voor al uw dakwerkzaamheden en onderhoud

CV-installaties

Wij zorgen voor een prettig binnenklimaat

Leidingwerk

Van keukenvoorbereiding tot het aanleggen van een buitenkraan.

Riolering

Heeft u een probleem? Wij verhelpen het!

Badkamer renovaties

Wij helpen u bij de realisatie van uw droombadkamer

Loodgieter of installateur?

Bent u op zoek naar een Loodgieter in de omgeving Utrecht dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar waarom heten we dan DeHa Installatietechniek? Dat is heel eenvoudig. Naast alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden gaan wij een stap verder voor onze klanten door ook installatiewerkzaamheden uit te voeren. We zijn dus eigenlijk zowel een loodgieter als een installateur.

Doe het zelf loodgieterswerkzaamheden

Het is heel verleidelijk om zelf de werkzaamheden uit te voeren waar u normaliter een loodgieter voor zou bellen. Denk bijvoorbeeld aan het verleggen van een water- of gasleiding, het aansluiten van sanitaire voorzieningen, etc. Toch raden wij u dit ten zeerste af. In het geval van waterleidingen heeft u vaak te maken met een leiding die in de muur of achter keukenkastjes zijn weggewerkt. Doet u dit zelf i.p.v. de expertise van een loodgieter in te schakelen dan loopt u de kans dat de waterleiding na verloop van tijd gaat lekken met een hoop reparatiekosten tot gevolg. Huurt u een erkend loodgietersbedrijf zoals dat van ons in dan heeft u de garantie dat de leiding op de juiste manier wordt aangesloten en niet begint te lekken.
In het geval van gasleidingen kunnen we veel korter zijn. Werken met een explosief en brandgevaarlijk product als gas is gevaarlijk! Neem voor dat soort werkzaamheden daarom altijd een gecertificeerde loodgieter in de arm. Alle loodgieters van DeHa Installatietechniek beschikken over de juiste papieren om veilig met gasleidingen te werken.

Werkzaamheden loodgieter

Onze loodgieter heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak. De werkzaamheden zijn dan ook erg divers. Dit gaat van installatiewerkzaamheden tot aan het uitvoeren van reparaties en het plegen van onderhoud.
Hebben we het over installatiewerkzaamheden dan kunt u denken aan het installeren van cv-installaties, het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwe cv-ketel of het bouwen van uw nieuwe badkamer. Daarnaast is een groot deel van de werkzaamheden van onze loodgieter het repareren van bijvoorbeeld cv-ketels die kapot gaan, gesprongen waterleidingen, een gasleiding die lekt maar ook lekkages aan daken. Het stukje onderhoud spreekt uiteraard voor zich. De meeste zaken in uw huis zijn onderhevig aan onderhoud. Door dit zorgvuldig en tijdig door onze loodgieter uit te laten voeren voorkomt u in veel gevallen dure reparaties. Onze loodgieter onderhoudt alles van cv-ketels tot daken en leidingwerk.

Heeft u een klus waarvan u wilt dat onze loodgieter deze uitvoert, of zit u ergens mee en bent u niet zeker of dit bij de werkzaamheden van een loodgieter hoort? Neem dan contact met ons op, u krijgt van ons altijd een vrijblijvend advies.

Met spoed een loodgieter nodig?

Heeft u een acuut probleem zoals een gesprongen leiding of een lekkage? Neem dan z.s.m. contact op met onze loodgieter. U kunt ons niet alleen tijdens kantooruren maar ook daarbuiten voor spoedklussen bereiken.

 

 

Wat onze klanten over ons zeggen

Toen wij op een goede dinsdagmiddag op zolder kwamen zagen wij tot onze schrik dat we een lekkage aan het dak hadden. Na contact te hebben gehad met Dennis van DeHa Installatietechniek kwam hij de volgende dag al om de lekkage te detecteren. Een dag later kwam hij terug en heeft ons dak keurig gerepareerd.
Vooral het snelle reageren en het persoonlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren.

Rens van Heesen

Dennis (eigenaar) is enorm goed bereikbaar, reageert snel en levert vakwerk af. Wij zijn al 1,5 jaar erg blij met onze badkamer! Ook zijn collega die wij over de vloer hadden was enorm aardig, netjes in zijn werk en van goede communicatie. Ik kan niets anders zeggen dan dat ze de 5 sterren echt waard zijn.

Renée Kruf

We zijn al jaren klant bij Deha installatietechniek en zeer tevreden. Dennis is goed bereikbaar, eerlijk en levert net werk. Kleine en grote klussen pakt hij op. Volgende maand vertrouwen we hem onze nieuw te plaatsen badkamer toe!

Elise van der Kloet

Neem contact met ons op

E-mail

info@dhinstallatietechniek.nl

Tel

+31 (0)6 150 86 541

Facebook